Hakkında Yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları modellere gereğince değalışverişmektedir. Metanet, bakım ve onarım kolaylığı ve güzel duyusal açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunduğu avantajlara bağlamlı olarak yeni kapı montaj projeniz için farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı kusursuz katkısızlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parderi.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı fek özelliği sayesinde alevlerin arama altına düzenınmasında destek evet ve yangının yayılmasını engeller.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mamultır ve ekseriya modern binalarda kullanılır.

Katılmış olarak, bu kapılar, yangının bapnın ötesine yayılmamasını uydurmak dâhilin çoğu kez yangına dayanıklı bir conta ile donatılmıştır.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması kuruluşlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

, yangın esnasında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olan özel bir kapıdır. Bu kapılar, yangın takkadak yanan gazların ve esrarın yayılmasını engelleyen yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmaktadır.

Hassaten yangın bapları özelliklerinden bir vesair önemli olanı da kızdırmalerle ortaya çıhun zehirleme özelliği mevcut gazların ve dumanın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son perese nitelikli olmalıdır.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken özen edilmesi müstelzim en Yangın kapısı önemli öge ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin açıka düşmesidir.

Binalarda mukannen standartlarda yan alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın intikalini sınırlı bir hengâm aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline olanak sağlayan baplardır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de yamanı fek ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli ortam oluşturur.

Bu baplar kök olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan yürütmek üzere dü gruba ayrılır.

Son olarak, Dimak yangın kapılarının, Kalite / Fiyat tahminı değerlendirildiğinde, yangına dayanıklı kapı markaları listesinin başında mevki almış olduğundan sakıncasız olmanızı isteriz. Sebepleri diğer bir blog kırmızda açıklayacağız.

Report this wiki page